بازاریابی موفق اینستاگرام
اگر برای رشد حساب اینستاگرام خود در سال جدید آماده هستید، به جای درستی آمده اید. در این مقاله نحوه ایجاد یک استراتژی بازاریابی موفق در اینستاگرام را در پنج مرحله ساده به شما نشان خواهیم داد.
مرحله 1: هر آنچه می توانید در مورد مشتری هدف خود بدانید.
اولین قدم برای توسعه یک استراتژی بازاریابی موفق اینستاگرام این است که هر آنچه می توانید در مورد مشتری ایده آل خود بدانید. مشتری ایده آل شما اساس هر کاری است که در اینستاگرام انجام می دهید.
همیشه قبل از اینکه استراتژیست محتوا برنامه ریزی محتوا را آغاز کند، مشتری ایده آل خود را در نظر بگیرید. قبل از ارسال هر نوع محتوایی در اینستاگرام، مشتری هدف شما باید در خط مقدم ذهن شما باشد.
وقتی مشتری ایدهآل را نمیشناسید، در معرض خطر جذب مشتریان اشتباه قرار میگیرید و ناگزیر وقت خود و آنها را تلف میکنید.

برای ایجاد استراتژی اینستاگرام خود ، در مورد آن فکر کنید. مشتری رویایی شما کیست؟ آنها چه سرگرمی ها و علایقی دارند؟ نیازهای آنها چیست؟ برای کمک به شناسایی مشتری رویایی خود، سوالات زیر را از خود بپرسید:
- نام مشتری ایده آل من چیست؟
- مشتری ایده آل من دوست دارد وقت خود را چگونه بگذراند؟
- نیازها و علایق مشتری ایده آل من چیست؟
- آیا مشتری من بچه دارد؟ چند تا؟ آن ها چند ساله هستند؟
- آیا مشتری من متاهل است یا مجرد؟
- مشتری من کجا زندگی می کند؟
- به طور خاص، مشتری ایده آل من چند ساله است؟
- پلتفرم رسانه اجتماعی مورد علاقه مشتری ایده آل من چیست و چرا؟ هر چند وقت یکبار از آن استفاده می کند؟ و چند وقته اونجا بوده؟
مرحله 2: متعهد شوید که محتوا را برای مشتری ایده آل خود تنظیم کنید.
ضروری است که کل تیم بازاریابی شما متعهد باشد که محتوای اینستاگرام شما را برای مشتری ایده آل شما تنظیم کند. بنابراین، با تیم خود بر اهمیت تولید محتوا فقط برای مشتری ایده آل خود تأکید کنید.
Instagram Analytics را بررسی کنید. عادات خرید، عادات تعاملی و عادات خاص اینستاگرام را تا حدودی بشناسید.
به عنوان مثال، آیا مشتری ایده آل شما به خواندن استوری های اینستاگرام وسواس دارد؟ آیا تمام داستان هایی که او دنبال می کند در مورد هدایا و مسابقات هستند؟ مشتری ایده آل شما جذب چه سبک نوشتاری می شود؟
با پیروی از این نکات، می توانید محتوا و زبان خود را برای خدمت به مشتری ایده آل خود بهبود بخشید.
آخرین نکته قبل از تکمیل این مرحله /
یک چک لیست تجزیه و تحلیل کیفیت ارائه شده در مثال زیر ایجاد کنید:
- آیا محتوایی که می خواهم منتشر کنم با در نظر گرفتن مشتری ایده آل من ساخته شده است؟
- آیا پست مرتبط، شخصی و جذاب است؟
- آیا این پست برای مشتری ایده آل من ارزش، آموزش، توانمندسازی یا سرگرمی به ارمغان می آورد؟
- آیا این پست می تواند کسب و کار من را به جلو برساند؟
- آیا این پست می تواند فالوورهای اینستاگرام من را افزایش دهد؟
مرحله 3: روش های تعامل مشتری محور خود را انتخاب کنید.
اکنون که می دانید مشتری رویایی شما کیست، مهم است که انتخاب کنید از کدام روش های تعامل مشتری محور اصلی استفاده کنید. داشتن روش های تعامل مشتری محور تنها به معنای انتخاب چند راه برای تعامل با فالوورهای خود در اینستاگرام است.

مثل همیشه، هنگام انتخاب روش های تعامل، باید مشتری رویایی خود را در نظر بگیرید. مهمتر از همه، باید به آن شخصیت مشتری دلیلی بدهید تا شما را دنبال کند.
همچنین مهم است که درک کنید مشتری ایده آل شما چگونه با مارک های دیگری که دوست دارند ارتباط دارد. به عنوان مثال آیا برندهای خاصی وجود دارند که هر روز محتوای آنها را دنبال می کنید؟ به طور کلی چند بار با آنها درگیر می شوند؟ آنها بیشتر به چه سمت هایی جذب می شوند و چرا؟
آیا هنوز احساس می کنید که برند شما باید از روش های تعامل اینستاگرام استفاده کند؟
برای افزایش تعداد فالوورهای وفادار اینستاگرام، باید برای مدت طولانی به این بازی متعهد شوید.
پست های اینستاگرام شما نباید در مورد فروش، فروش، فروش باشد. در عوض، پستهای شما باید بیشتر بر ارزش پیشنهادی تمرکز کنند و در صورت لزوم، بفروشند.
برای یافتن تعادل مناسب از قانون 80/20 پیروی کنید.
20/80 نشان میدهد که 80 درصد پستهای شما باید حاوی محتوای ارزش محور باشد، آنها مشتریان ایدهآل شما را آموزش، اطلاع رسانی یا توانمند میسازند.
کاربران را تشویق به پرسیدن و پاسخ دادن به سوالات کنید
با دعوت از پرسش و پاسخ، کاربران را تشویق کنید تا بیشتر با پست های شما درگیر شوند. می توانید پست خود را با یک سوال شروع کنید، آن را با یک سوال پایان دهید یا یک نظرسنجی ارسال کنید.
از داستان سرایی برای انسانی کردن برند خود استفاده کنید
با انسانی کردن زبان خود از طریق داستان سرایی، عمیقاً با فالوورهای خود ارتباط برقرار کنید. چه به اشتراک گذاشتن چگونگی پیدایش برند شما باشد و چه به اشتراک گذاری داستان های موفقیت آمیز و الهام بخش.
حتماً به هر نظر، سؤال یا بازخوردی که در مورد پست خود دریافت می کنید پاسخ دهید. همچنین میتوانید از گوش دادن برای بررسی نظراتی که ممکن است از دست داده باشید استفاده کنید.
مرحله 4: راه هایی را برای اجرای محتوای تولید شده توسط کاربر انتخاب کنید.
محتوای تولید شده توسط کاربر، محتوای خاص برند است که توسط مصرفکنندگان ایجاد شده و سپس در کانالهایی مانند رسانههای اجتماعی و سایتها منتشر میشود. این به ایجاد اعتماد با مشتریان بالقوه ای که ممکن است برند شما را آزمایش کنند کمک می کند.
مصرف کننده معمولی قبل از تصمیم به خرید ده نقد آنلاین را می خواند. به عبارت دیگر، مشتری ایده آل شما به آنچه مشتریان فعلی و گذشته شما در مورد شما می گویند اعتماد دارد. به عنوان مثال:
بازخورد مشتری را جمع آوری کنید و پست کنید.
از نظرات مثبت مشتریان عکس بگیرید و آنها را در استوری های اینستاگرام پست کنید.
مرحله 5: استراتژی خود را نهایی کنید.
از نکات مرحله اول تا چهارم برای نهایی کردن استراتژی اینستاگرام خود استفاده کنید. برای ساده کردن این موضوع، استراتژی خود را بر اساس قانون 80/20 بسازید.

ابتدا نگاهی دقیق تر به استراتژی فروش فعلی برند خود بیندازید. در مرحله بعد، 20 درصد از محتوای اینستاگرام خود را به اجرای استراتژی فروش اختصاص دهید، سپس 80 درصد از محتوای خود را به اجرای این روش ها اختصاص دهید.
هنگام مستندسازی استراتژی نهایی بازاریابی اینستاگرام خود، حتما موارد زیر را لحاظ کنید:
- چه کسی مسئول محتوا و استراتژی ارسال است.
- چه کسی مسئول تنظیم و ردیابی معیارهای بازاریابی اینستاگرام است.
- مشتری ایده آل شما کیست؟
- روش های تعاملی که می خواهید استفاده کنید.
- استراتژی ارسال شما، نوع محتوا، زمان، نحوه و تعداد ارسالها
- گردش کار بازاریابی اینستاگرام روزانه، هفتگی، ماهانه و فصلی شما